Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 18 de febrer del 2011

COMPROMÍS TITLLA D’ASSETJAMENT I PERSECUCIÓ POLÍTICA LES ACCIONS DEL CONSELL CONTRA ACCIÓ CULTURAL I TV3

Loles Ripoll demana que el PP relleve Camps de la candidatura a les autonòmiques per atacar la llibertat d’expressió
La coalició Compromís, present a la roda de premsa d’Acció Cultural sobre el tancament definitiu de TV3 al País Valencià, considera que “els esdeveniments de les últimes hores, que han acabat amb quasi tres dècades d’emissió de TV3 al País Valencià, responen a accions d’assetjament i persecució política contra Acció Cultural del País Valencià (ACPV). Unes accions que encaixarien molt bé en èpoques passades però que ara són de tot menys democràtiques”.

Els representants de la coalició Compromís, Loles Ripoll i Emili Mira, que han assistit a l’acte en el Centre Octubre, coincideixen en assenyalar que l’actual president de la Generalitat, Francisco Camps, “vol morir matant amb les continues denuncies i multes a ACPV, que finalment han aconseguit que es silencien les emissions d’un mitjà de comunicació i que es pose en perill l’existència d’una entitat com ACPV”.

En este sentit, la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, destaca que “una persona que ataca així la llibertat d’expressió i que es presenta com a candidat a president de la Generalitat, de tots els valencians i valencianes, ha de ser rellevat sense cap dilació de la llista del seu partit, el Partit Popular. Perquè no hem d’oblidar que el dret a la informació és un dret de tots, arreplegat a l’article numero 20 de la constitució espanyola i ara mateix Camps està evitant que la població del País Valencià puga exercir eixe dret fonamental”.

D’altra banda, Emili Mira destaca que “això encara no s’ha acabat perquè com ha explicat el president d’ACPV, Eliseu Climent, el Tribunal Suprem ha de dir la seua sobre tot l’assumpte. A més, no hem d’oblidar que el govern central que dirigeix el socialista José Luis Rodríguez Zapatero li ha brindat una ajuda inestimable a Francisco Camps vetant la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a veure la TV3 al País Valencià, amb quasi 700.000 signatures arreplegades”.


Retall: LEVANTE EMV (19 febrer)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y yo me pregunto, ¿cómo es posible que se pueda ver canales de Madrid, como pudiera ser Intereconomía TV, en la C. Valenciana sin criterios de reciprocidad?