Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 28 de febrer del 2011

COMPROMÍS REUNEIX 650 SIGNATURES EN UN MATÍ, PER L’EDUCACIÓ INFANTIL GRATUÏTA DE 0 A 3 ANYS, AL PARC CENTRAL DE PATERNA

La coalició frega ja les 4.000 signatures en el municipi de l’Horta Nord, quantitat que suposa un 8% del total de les 50.000 que es necessiten per a tirar endavant la ILP en les Corts

Compromís per Paterna ha aconseguit este matí, al Parc Central de Paterna, batre un rècord amb l’arreplegada massiva de signatures, amb un total de 650, per l’educació gratuïta i pública dels 0 als 3 anys. Les firmes arreplegades hui s’afegeixen a les més de 3.000 que porta la coalició en la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que està funcionant en tot el territori valencià des del mes de novembre. L’objectiu és que la ILP puga arribar a les Corts Valencianes i estes aproven una llei sobre la plena escolarització de la població infantil, creant-se una xarxa pública d’escoletes.

Amb les 650 signatures arreplegades hui en poc més de dos hores, Compromís per Paterna frega ja la quantitat de les 4.000, xifra que suposa el 8% de les 50.000 que fan falta per a presentar la ILP a les Corts.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, destaca “el nostre agraïment a tots aquells que han signat este matí i tots els dies que eixim al carrer amb la ILP, per la seua solidaritat amb un projecte que, de fer-se realitat, farà que l’educació arribe a tots i no com vol fer l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, amb les escoletes gestionades per les empreses mixtes, que tindran preus d’escoleta privada, no aptes per a totes les butxaques del municipi”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA

1 comentari:

Anònim ha dit...

I si el govern central decidira que la escolarització del 0 als 3 ha de ser gratuïta? O només pot decidir-lo el Consell?