Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 24 de març del 2011

COMPROMÍS VIGILARÀ QUE L’EDIFICI DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA DE PATERNA S’INAUGURE QUAN REUNISCA LES CONDICIONS

La coalició recorda a Agustí que el proper dilluns s’acaba el termini per a aprofitar les inauguracions com a actes electoralistes

Compromís per Paterna, davant el retard de la inauguració de la Ciutat de la Justícia de Paterna per no estar acabat l’edifici, afirma que “anem a estar atents perquè la inauguració d’esta seu judicial es realitze quan l’immoble estiga totalment enllestit i reunisca les condicions apropiades per a que els treballadors facen la seua feina sense cap tipus de carència”.

En este sentit, la coalició assenyala que “si l’alcalde de Paterna volia aprofitar la posada en marxa oficial d’este edifici com a acte encobert de campanya, per a fer-se la foto i eixir a l’endemà als mitjans, li ha eixit malament i, a més a més, li recordem que dilluns se li acaba el termini per als seus bluffs propagandístics”.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que “Lorenzo Agustí ja va aprofitar un acte a Paterna de qui era aleshores secretari autonòmic de Justícia, Fernando de Rosa, per a incloure a l’anterior programa electoral que li anava a demanar que l’edifici tirara endavant”. Ja com a alcalde, “ara està esperant el moment triomfal per a un posado amb la consellera de Justícia, Paula Sánchez de León, o amb l’actual secretari autonòmic de Justícia, Jorge Cabré”, afegeix.

D’altra banda Ripoll explica que “en Compromís per Paterna recolzem les denúncies que s’han fet per part dels sindicats per la falta d’adequació de les instal·lacions als mínims per a que els treballadors puguen desenvolupar les seues tasques”.

Segons la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “l’apretada agenda d’inauguracions de la Generalitat Valenciana té també el seu efecte col·lateral en l’ajuntament del nostre municipi, que és del mateix color polític. Ara sembla que s’acabe el món i tot va precipitant-se, sense mirar en el cas de la Ciutat de la Justícia de Paterna que l’edifici estiga totalment acabat i equipat. Al cap i a la fi, l’objectiu últim de tots els polítics ha de ser el treball per la ciutadania i no el lluïment gratuït”.

La Ciutat de la Justícia de Paterna, inclosa al Pla d’Innovació de les Seus Judicials del Consell (JustiSeu), ocuparà més de 9.000 m2 distribuïts en quatre plantes i un soterrani, i el seu pressupost passa els 10 milions d’euros. Començà a construir-se en 2008, es va paralitzar en 2009 per falta de finançament, i la inauguració va retardar-se de 2010 a 2011. La data inicial prevista ara per a inaugurar-se era durant les falles passades i es va anul·lar per la precarietat de les instal·lacions.

“Amb estos antecedents, Compromís per Paterna vigilarà que quan siga la inauguració, tant si és en estos dos o tres dies que queden abans que ja no es puga, segons la llei electoral, com si és més endavant, estiga tot amb el vist i plau corresponent per al seu correcte funcionament”, conclou Loles Ripoll.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA