Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 27 d’abril del 2011

JOSE JUAN SANCHIS ABORDA LA CRISI ENERGÈTICA AMB UNA XARRADA-COL·LOQUI SOBRE LES NUCLEARS

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, presenta, hui dimecres, la xarrada que ofereix José Juan Sanchis (els Verds EE) sota el títol “Nuclears: solució a la crisi energètica?”. L’acte començarà a les 19.30 hores en la seu de Compromís per Paterna

Amb els esdeveniments ocorreguts al Japó i la central nuclear de Fukushima, Compromís per Paterna organitza esta trobada amb la intenció d’obrir, després de la intervenció de José Juan Sanchis, un col·loqui per a debatir amb els assistents si aquest tipus d'energia, la nuclear, és o no solució a la crisi energètica.

El tema antinuclear, una reivindicació històrica d'Els Verds, torna a revifar la preocupació sobre la perillositat intrínseca de les centrals nuclears i els riscos inassolibles de les zones i poblacions en les quals es localitzen aquestes instal·lacions.

José Juan Sanchis, membre de Compromís per Paterna pels Verds i numero cinc de la llista per a les properes eleccions municipals, és també un històric militant del moviment antinuclear. És un destacat representant d'Acció Ecologista Agró i portaveu de la plataforma Tanquem Cofrents.

*Dia: hui, dimecres 27 abril
*Lloc: seu Compromís per Paterna (c/Mestre Canós, 2–Plaça del Poble)
*Hora: 19.30 hores