Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 9 d’agost del 2011

COMPROMÍS INSTA A L’EMTRE QUE ES RETRACTE DE LES SEUES AMENACES A PATERNA

La coalició demana a Agustí una aclaració del seu vot en contra de la pujada de la Tàmer i denuncia les contradiccions de l’edil Romero sobre la seua devolució


Compromís, després de les amenaces fetes en la premsa pel president de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (Emtre), Ramón Isidro Sanchis, de no admetre el fem de Paterna si no paga la pujada de la Tàmer, exigeix “que es retracte de les seues paraules i tranquilitze a la ciutadania del municipi davant la possibilitat d’un col·lapse en la recollida dels residus domèstics, situació que suposaria un greu problema de salut pública”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “alguns veïns este matí ens han mostrat la seua inquietud per esta possibilitat que el fem poguera acumular-se als carrers del poble. Pensem que el president de l’Emtre, abans de crear una alarma innecessària, hauria d’explicar clarament que no recull el fem de Paterna, ja que simplement l’admet a la seua planta i abocador per al tractament i eliminació. Raó per la qual difícilment  podria amenaçar ‘amb deixar de recollir el fem’, tasca que fa l’ajuntament”.

D’altra banda, Compromís en Paterna va demanar “la defensa dels interessos dels veïns de Paterna davant la pujada de la Tàmer, i per això el regidor Ramón vol “agrair el vot en contra de l’alcalde de Paterna però també ens agradaria conéixer els arguments de fons, més enllà de l’electoralisme clar de la seua postura”.

En este sentit, Ramón subratlla que “la pujada s’ha aprovat amb la majoria absoluta del Partit Popular, que s’ha vist obligat per la seua mala gestió a fer una increment escandalós perquè la situació econòmica a l’Emtre és insostenible”.

Per últim, “ens sorprenen les declaracions del regidor i actual alcalde en funcions, Alfonso Romero, quan diu que l’ajuntament tornarà la Tàmer amb un ‘premi econòmic’ o subvenció per bones pràctiques ambientals per estalviar aigua. Això es contradiu amb el que va dir al ple de juliol, quan ell mateix afirmava que la devolució de la Tàmer no tenia res a veure amb la pujada de l’aigua per la nova tarifa mediambiental del PP”, conclou el regidor de Compromís en Paterna.

Retall: LEVANTE-EMV (9 agost)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA
LA VANGUARDIA
20 MINUTOS 
NOTICIAS TERRA.ES