Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 2 de setembre del 2011

COMPROMÍS PRESENTARÀ UNA MOCIÓ PER DEMANAR L'EXEMPCIÓ DE LA TAXA DEL CLAVEGUERAM PER A LES FAMILIES AMB TOTS ELS SEUS MEMBRES ATURATS

Compromís alerta que a partir de setembre pujarà el rebut de l'aigua per l'aplicació de la taxa de clavegueram

Compromís, que ja va votar en contra al ple del mes de juliol la taxa de clavegueram, emmascarada en una nova tarifa mediambiental, alerta que a partir del mes de setembre “s’inclouran 9€ al trimestre, fixos per a tota Paterna, i el preu del metre cúbic d’aigua pujarà un 50%, tal i com arreplega el Reglament del Servei de Gestió Mediambiental del Cicle Integral de l’Aigua que es va aprovar en dit ple amb la majoria absoluta del PP”.


El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, destaca que “mitjançant aquest augment de tarifes, l’equip de govern del Partit Popular, encapçalat per l’alcalde Lorenzo Agustí, pretén que entre tota la ciutadania de Paterna paguem la seua promesa mediàtica de tornar la Tàmer, mitjançant la subvenció per bones pràctiques mediambientals”.

A més a més, “des de Compromís recordem que aquesta pujada de l’aigua s’afegeix a la del 10% en el rebut de la contribució o IBI que, en conjunt, comporta una escandalosa pujada d’impostos que el govern del PP no va tindre el valor d’aplicar abans de les eleccions del 22 de maig”.

Juanma Ramón diu que “com a conseqüència de la gestió irresponsable del PP els darrers 4 anys, els veïns de Paterna han de pagar ara, sobtadament, un augment en els seus rebuts d’aigua, que inclou l'IPC, la tarifa mediambiental i la Tàmer pel fem, la qual cosa pot suposar un greu impacte en l'economia de les families més necessitades”.

Per tot açò, “al pròxim ple de setembre presentarem una moció per a que les famílies amb tots els seus membres aturats no paguen la tarifa mediambiental imposada pel Sr. Agustí” afegeix Ramón.

"Durant quatre anys Agustí ha patit més per la seua imatge pública que per la delicada situació dels seus veïns, fent promeses de cara a la galeria, com la famosa subvenció per bones pràctiques mediambientals, per tornar la Tàmer, que acaba afavorint a uns pocs privilegiats".

“La proposta de Compromís consisteix en, d’una banda, que es torne l’import de la Tàmer a les families amb tots els seus membres aturats i que, d’altra banda, estes families no paguen la taxa de clavegueram mentres la seua situació no millore”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LAS PROVINCIAS (2 setembre)