Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 13 de desembre del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA PINTADES EN LES COVES DE L’ENTORN DE LA TORRE DE PATERNA

La coalició critica que només prima l’interés comercial front a la protecció del patrimoni paterner

Compromís, després d’atendre les queixes dels veïns de la Torre moruna de Paterna, considera que “totes les pintades que hi ha en les coves dels voltants de la Torre, i amb les quals ens hem despertat este matí, són una agressió molt greu al patrimoni de Paterna. La moció que es va consensuar per tots els grups en el passat ple de novembre, amb els vots del Partit Popular inclosos, s’ha quedat tristament en paper mullat. I ni les queixes dels veïns són prou perquè el consistori es preocupe d’aquest lloc històric fent i aplicant plans de manteniment o permetent que associacions culturals puguen restaurar-les”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, recorda que “precisament la moció aludida incloïa una esmena feta per Compromís, on demanàvem que l’ajuntament es comprometera a elaborar un Pla de Rehabilitació de les coves municipals, així com a tramitar les subvencions que puguen sol·licitar els propietaris, una vegada declarades Patrimoni Cultural Valencià, per al seu correcte manteniment, amb l’objectiu de preservar aquest patrimoni municipal”.

Però “la desídia habitual, malbaratar diners i desfer-se del patrimoni de Paterna és més important que escoltar les demandes de la ciutadania i conservar les empremptes de la història. Insistim que fer un manteniment continuat d’aquesta zona protegida de Paterna pot evitar que es gasten més diners quan la prevenció ja no tinga res a fer. Però en aquest ajuntament sempre s’ha tirat amb pòlvora de rei i sembla que va a continuar fent-se”, conclou Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (13 desembre)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
EL PUNT