Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 27 de febrer del 2012

COMPROMÍS APEL·LA A LA QUALITAT HUMANA D’AGUSTÍ PERQUÈ RECOLZE LA SEUA PETICIÓ DE DIMISSIÓ IMMEDIATA DE SÁNCHEZ DE LEÓN

La coalició presenta una moció al ple de febrer on també demana que el Govern espanyol inicie una investigació a fons dels fets ocorreguts a València

Compromís, després de tots els dies de violència policial i càrregues contra la ciutadania per les protestes de l’IES Lluís Vives en la ciutat de València, apel·la “a la qualitat humana de l’alcalde de Paterna perquè recolze la nostra proposta de demanar la dimissió immediata de la delegada de Govern, Paula Sánchez de León, i que es condemnen les brutals agressions policials que han patit estudiants i ciutadans en general en la capital valenciana”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “una persona, la delegada del Govern al País Valencià, ha justificat les càrregues policials i les detencions, la qual cosa ha provocat que s’intensifiquen les protestes, quan l’objectiu hauria de ser el de calmar els ànims. Així, esperem que Lorenzo Agustí es desmarque de la línia d’actuació de la seua companya de partit i recolze la nostra moció en el proper ple”.

“No hem d’oblidar que el més greu, però, és que la màxima representant del govern de l’Estat al territori valencià ha mentit en les seues declaracions perquè, gràcies a les noves tecnologies, els vídeos i les imatges que s’han pres al carrer demostren que les reaccions violentes són per part de les forces de seguretat de l’Estat. Per això també demanem al Govern de l’Estat espanyol una investigació a fons dels fets succeïts a València, per a depurar responsabilitats en tot l’escalafó policial, i retirar de servei a aquells agents que hagen violat la llei i els drets fonamentals de la ciutadania”.

El regidor de Compromís en Paterna conclou que les protestes dels estudiants “són per a denunciar la manca de calefacció, llum i mitjans bàsics als centres educatius, fruit dels impagaments i de les retallades pressupostàries de la Generalitat en els serveis públics més bàsics i essencials per a la nostra societat. I un govern que es diu democràtic no pot donar una resposta tan desmesurada i violenta com la que hem vist”.

Publicacions digitals: