Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 2 de maig del 2012

COMPROMÍS ES MANIFESTA EL 1er DE MAIG PER REBUTJAR UNES POLÍTIQUES DEL PP QUE FAN AUGMENTAR LES DESIGUALTATS I EL NOMBRE D'ATURATS

La coalició Compromís ha participat en les manifestacions del Primer de Maig convocades en diverses localitats del País Valencià. Des de Compromís s’ha volgut mostrar el rebuig a les polítiques neoliberals que està duent a terme el Partit Popular des de totes les administracions que governa

Per a la coalició d’esquerres, verda i valencianista és més necessària que mai la mobilització ciutadana per a aturar el procés de destrucció de l’estat de benestar que estan realitzant els governs del PP amb la retallada de drets socials i la privatització dels serveis públics.

En la manifestació que va tindre lloc ahir a la ciutat de València han encapçalat la representació de Compromís, el síndic en Les Corts Valencianes, Enric Morera i els portaveus adjunts Mónica Oltra i Juan Ponce, així com el regidors a l’Ajuntament del Cap i Casal, Joan Ribó, Consol Castillo i Maria Pilar Soriano.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, ha assegurat que “en este Primer de Maig estem manifestant-nos per a dir molt clarament que no estem d’acord amb la política que du a terme el PP que està augmentat les desigualtats socials i incrementant el nombre d’aturats. Amb l’escusa de què hi ha crisi es dediquen a trencar tots els elements sensibles de l’estat de benestar”.

“No s’arregla la crisi carregant-se l’estat de benestar, per a eixir d’esta situació es necessiten inversions i mesures d’estímul de l’economia. Com estem comprovant les polítiques d’austeritat només fan que agreujar la situació”, ha conclòs Ribó.